Kerstpakketten actie

Er is een groep van minstbedeelden, die nooit in aanmerking komt voor een extraatje met Kerstmis. In een tijd van overvloed en feest is het een schril contrast dat een groeiend aantal medemensen niets heeft om te vieren.
Daarom verzamelen we via donaties en giften in natura geld en goederen om kerstpakketten samen te stellen, die verdeeld worden onder hen die daarvoor in aanmerking komen. Daarmee brengen we een klein lichtpuntje in het leven van mensen die het toch al erg zwaar hebben.
De laatste jaren hebben we rond de 350 aanvragen en met de extra geschonken pakketten werden het bijna 400 pakketten

Zonder de steun en medewerking van particulieren, bedrijven, instanties en de lokale media zou het niet mogelijk zijn ons werk te verrichten. We zijn bijzonder dankbaar voor deze hulp.

Ons motto is: van Boxtelaren voor Boxtelaren

WILT U WAT GEVEN:
Laten we zuinig zijn op elkaar. Kijkt u in de weken voor Kerstmis uit naar onze aankondigingen in de media en op posters. U kunt ons dit jaar alleen met een financiële bijdrage steunen en niet met levensmiddelen vanwege corona. Maak Kerstmis ook voor u en een ander tot een speciale tijd.

WILT U WAT ONTVANGEN:
Meent u in aanmerking te komen voor een kerstpakket, meldt u zich dan aan als de bekendmaking in de media is verschenen. U kunt het aanmeldformulier invullen via het online formulier. Mocht u problemen hebben met de computer, haalt u dan een formulier in het kringloopcentrum. Ongeveer een week voor Kerstmis ligt het pakket voor u klaar in ons kringloopcentrum. In 2020 wordt de kerstpakkettenactie iets eenvoudiger: geen pakketten, maar een kerstverrassing!

Klik hier om je aan te melden!