Kringloopwinkel

Kom eens snuffelen in onze gezellige kringloopcentrum. Het is een klein avontuur. Want niet zelden treft u er nostalgische herinneringen aan, ligt er dat boek waarnaar u al zo lang zoekt, vindt u de vervanging voor uw gebroken koffiepot, hangt er passende kleding of slaagt u voor een leuk cadeautje.
De kringloopwinkel van Vincentius, nu nog aan de Van Leeuwenstraat 5, doet het goed. Dat is fijn voor onze klanten die bij de winkel spullen brengen en halen. Omdat onze vrijwilligers gratis werk leveren blijven de prijzen er laag – ook een troef voor onze doelgroep. Er blijft zo toch genoeg over om binnen Boxtel bij te kunnen dragen aan welvaart en welzijn van gezinnen en alleenstaanden die het zwaar hebben. Die zijn er nog altijd.
De verhuizing van de kringloopwinkel in mei 2020 naar de Stationsstraat 18-20 is nuttig en nodig. Aan de Van Leeuwenstraat groeit de winkel uit haar jasje, de ruimte ernaast kan niet meer worden gehuurd, de werkplaats is al op een apart adres. Alles samen in de grote winkel waar Vincentius naar toe gaat, is goed voor klanten en vrijwilligers.

Aanbod en service

Heeft u gebruikte spullen, waarvan u het zonde vindt om ze weg te gooien? Biedt ze aan in ons kringloopcentrum tijdens openingstijden! Ze moeten wel schoon, heel, werkend en verkoopbaar zijn. Zo biedt u ze een goed tweede leven en ondersteunt u ons bij ons werk, want van de opbrengst helpen wij de minderbedeelden in onze gemeente en enkele projecten.

U kunt dat aan de medewerkers aanbieden en zij maken dan een selectie van nog bruikbare spullen. Elektrische apparaten worden gecontroleerd en zonodig gerepareerd door deskundige handen.

Ophalen en brengen

Voor het ophalen van grote spullen kunt u bellen naar onze ophaaldienst, telefoonnummer 06 - 106 108 06. Een medewerker komt dan op afspraak ter plekke selecteren en maakt dan een afspraak om de spullen gratis op te halen. Heeft u spullen gekocht die u niet mee kunt nemen? Tegen een kleine vergoeding worden de goederen op afspraak bij u thuis afgeleverd. Vraag bij de kassa naar meer informatie.

U kunt dat aan de medewerkers aanbieden en zij maken dan een selectie van nog bruikbare spullen. Elektrische apparaten worden gecontroleerd en zonodig gerepareerd door deskundige handen.