Vakantiechalet

Wilt u eens heerlijk genieten op een kindvriendelijke camping in prachtige bossen met veel recreatievoorzieningen? Streekpark Klein-Oisterwijk in Oisterwijk is de perfecte plaats om bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Voor de website het park, klik dan hier, zie plek 323 Als u moet rondkomen van een beperkt inkomen dan kunt u terecht in het ruime chalet dat Vincentiusvereniging Boxtel bezit op de camping. Het chalet is van alle comfort voorzien en heeft een ruime woonkamer met een bankstel, eethoek, TV, internet en complete keuken. Er is slaapruimte voor maximaal 6 personen (een 2-persoonsbed, een stapelbed voor 2 personen, een 2-persoons bedbank, eventueel een extra bed in de voortent). Aanwezig zijn tuinmeubelen en fietsen. De week loopt van vrijdag 15:30 tot vrijdag 10:30 uur. Inbegrepen is de toegang tot alle voorzieningen die de camping biedt, zoals zwembad en speelterreinen.
Op zoek naar meer vakantiemogelijkheden met Vincentius? Bezoek dan de website van Vincentius Nederland op: http://www.vincentiusvereniging.nl/lokaleverenigingen.php

Er kan ook meer informatie over vakantiemogelijkheden gevonden worden op onderstaande website van Vincentius: http://www.vincentiusvereniging.nl/vakantiewekenlocaties.php

Klik hier om het chalet te boeken!

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Omdat het project compleet draait op de inzet van vrijwilligers, kunnen de kosten zeer laag gehouden worden. U kunt de voorziening daarom natuurlijk niet vergelijken met een professioneel huisje van Landal of Sporthuiscentrum. We vragen aan de gasten dan ook solidair te zijn en het chalet goed schoon achter te laten.

Gelieve zelf matrashoezen, dakbedovertrekken, slopen en handdoeken mee te nemen
Gezinnen krijgen voorrang in de schoolvakanties. In de overige perioden kunnen ook mensen met meer financiële draagkracht gebruik maken van het chalet.

Wilt u in aanmerking komen voor een weekje vakantie in ons chalet? Of kent u iemand die er nodig eens tussenuit zou moeten? Bekijk dan snel de beschikbaarheid.

Prijzen

Huur € 115 (incl. gas/water/licht/belasting)
Huur € 150 (voor gezinnen buiten de doelgroep)
Borg € 50.
Lakenset, € 3 in geval van nood
Handdoekenset, € 2 in geval van nood

Alle prijzen zijn per week.

Wilt u in een caravan van een andere Vincentiusvereniging elders in het land verblijven? Dan kunnen wij bemiddelen wij via de Vincentiusvereniging Nederland.