Vakantie chalets

Wilt u eens heerlijk genieten op een kindvriendelijke camping in prachtige bossen met veel recreatievoorzieningen? Camping de Reebok in Oisterwijk is de perfecte plaats om bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Camping De Reebok is in de laatste fase van een verhuizing en daardoor zijn er wat meer open plekken. Als u moet rondkomen van een beperkt inkomen dan kunt u terecht in het ruime chalet dat Vincentiusvereniging Boxtel bezit op de camping.
Het chalet is van alle comfort voorzien en heeft een ruime woonkamer met een bankstel, eethoek, TV, internet en complete keuken. Er is slaapruimte voor maximaal 6 personen (een 2-persoonsbed, een 1-persoonsbed, een bedbank, eventueel een extra dubbelbed in de voortent). In een schuurtje staan tuinmeubelen en fietsen. U kunt genieten van de mooi onderhouden tuin en genieten van het buitenleven op het terras van het chalet. Inbegrepen is de toegang tot alle voorzieningen die de camping biedt, zoals internet, zwembaden (op loopafstand) en speelterreinen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Omdat het project compleet draait op de inzet van vrijwilligers, kunnen de kosten zeer laag gehouden worden. U kunt de voorziening daarom natuurlijk niet vergelijken met een professioneel huisje van Landal of Sporthuiscentrum. We vragen aan de gasten dan ook het chalet goed schoon achter te laten.
Gezinnen krijgen voorrang in de schoolvakanties. In de overige perioden kunnen ook mensen met meer financiële draagkracht gebruik maken van het chalet.

Wilt u in aanmerking komen voor een weekje vakantie in ons chalet? Of kent u iemand die er nodig eens tussenuit zou moeten? Bekijk dan snel de beschikbaarheid.

Prijzen

Huur (incl. gas/water/licht/belasting)
Huur (voor gezinnen buiten de doelgroep)
Borg
Lakenset
Handdoekenset

Alle prijzen zijn per week.
€ 115,-
€ 150,-
€ 35,-
€ 3,-
€ 2,-
Wilt u in een caravan van een andere Vincentiusvereniging elders in het land verblijven? Dan kunnen wij bemiddelen wij via de Vincentiusvereniging Nederland. Klik op het kaartje van Nederland met de locaties van de caravans voor meer informatie.